پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

تاج: سرمربی تیم فوتبال ایران حتماً خارجی خواهد بود

رئیس فدراسیون فوتبال کشور گفت: سکاندار هدایت تیم ملی فوتبال بزرگسالان کشور از میان گزینه های خارجی است که به زودی معرفی می شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی تاج روز یکشنبه در جریان برگزاری مجمع سالیانه هیات فوتبال استان مرکزی در شهرستان محلات افزود: با توجه به موقعیت فوتبال ایران در آسیا و بررسی انجام شده؛ بدون شک سرمربی تیم ملی ایران از میان گزینه های خارجی انتخاب می شود.

 

وی ادامه داد: فدراسیون فوتبال به تعهدات خود در قبال کارلوس کی روش سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشور عمل کرده و تنها ۹۰۰ هزار دلار از قرارداد این مربی را پرداخت نشده است.

 

رئیس فدراسیون فوتبال کشور ادامه داد: کارلوس کی روش به دلیل پرداخت نشدن به موقع حق قرارداد خود از فدراسیون فوتبال شکایت کرده و این فدراسیون نیز به دلیل پاره ای از مسائل شکایت خود را از سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال تقدیم فیفا کرده است.

 

تاج در خصوص مجمع سالیانه فدراسیون فوتبال استان مرکزی نیز گفت: گزارش های مالی هیات فوتبال این استان مورد تایید قرار گرفت.

 

وی تصریح کرد: هیات فوتبال استان مرکزی در حوزه های بانوان و آموزش های مختلف اقدامات مناسبی در دستور کار داشته است.

تاج در خصوص آخرین وضعیت تیم ملی امید نیز گفت: برای هدایت تیم های پایه و تیم ملی امید از ظرفیت مربیان داخلی استفاده می شود.

 

در ادامه این نشست،هیات های فوتبال شهرستان های استان مرکزی از تنگناها و نیازهای فوتبالی مناطق خود سخن گفتند و از منتخبان نیز با اهدای جوایزی تقدیر شد.

بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ ورزشکار به صورت سازماندهی شده زیرنظر هیات فوتبال استان مرکزی فعالیت می کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار